31 Ağustos 2013 Cumartesi

Star Trek: Bilinmeze Doğru 720p Tek parça İzle


Star-Trek-Bilinmeze-Doğru1-150x210

Serinin 2. Filminde soluksuz bir macera yine sizleri bekliyor. Atılan ve personeli uzun bir aradan sonra eve geri çağrılmıştır. Fakat geri döndüklerinde bir terör örğütü dünyayı kriz içine sokmuş ve kaos başlatmıştır. Kaptan Kirk tek kişilik bu silahı bulmak için peşine düşer ve savaş alanına özel bir bir yolculuk başlatır. Yaşamla ölüm arasında destansı bir santraç oyununa sürüklenirken, aşka meydan okunacak, dostluklar parçalanacak ve Kirk’ün geride bıraktığı tek ailesi olan müretebatı için fedakarlıklar yapması gerekecek. Star Trek: Bilinmeze Doğru 720p Tek parça İzle 720p İzle filmi 2013 yılında yayına girmiş ve bir çok film sever tarafından beğeni ile izlenmiştir.Film 720p Kalitesinde updatefilm.gen.tr adresinde 720p film izle olarak yayınlanmıtır. Orjinal İsmi olan film Dünya sinema severleri tarafından İMDB puanı 8.1 olarak belirlenmiş ve kadrosunda Chris Pine,Zachary Quinto,Zoe Saldana oyuncuları bulunmaktadır. Yönetmen koltuğunda otururken filmin türü ise 1080p HD FİLMLER 720p Filmleri Aksiyon Bilim Kurgu Gerilim Günün Filmi IMDB 7 Sizin İçin Seçtiklerimiz Yabancı Filmler şeklinde değerlendirilmiştir.Star Trek: Bilinmeze Doğru 720p Tek parça İzle Türkçe Dublaj İzle updatefilm.gen.tr İyi seyirler.

14 Ağustos 2013 Çarşamba

Undisputed 2 Yenilmez 2 Türkçe Dublaj Full 720p İzle


Yenilmez-2-150x210

Serinin ilk filmi Yenilmez 1 2002 de vizyona girmiştir.İlk filmin oyuncuları arasında aksiyon-macera filmlerinin tanınan ismi Wesley Snipes oynamaktadır. Ünlü oyuncu Wesley Snipes serinin ilk filminin yapımcıları arasında da bulunmaktadır.Wesley Snipes bu film için ünlü Amerikalı boksör Emanuel Steward'dan boks dersleri almıştır. İlk filmden yaklaşık olarak 4 sene sonra serinin ikinci filmi vizyona girmiştir.Bu filminde beklenilen ilgiyi görmesi serinin üçüncü ve son filminin yapılmasına sebep olmuştur. Serinin üç filmi konu olarak birbirine benzemektedir.Hapishanede düzenlenen bir dövüş turnuvası üzerinden işlenen filmlerdir. İlk filmin ile serinin diğer filmleri konu olarak birbirine bağlı değildir.2. ve 3. film ise birbirine bağlı ve aynı karakterler bulunmaktadırUndisputed 2 Yenilmez 2 Türkçe Dublaj Full 720p İzle 720p İzle filmi 2006 yılında yayına girmiş ve bir çok film sever tarafından beğeni ile izlenmiştir.Film 720p Kalitesinde updatefilm.gen.tr adresinde 720p film izle olarak yayınlanmıtır. Orjinal İsmi olan film Dünya sinema severleri tarafından İMDB puanı 6.7 olarak belirlenmiş ve kadrosunda Atanas Srebrev,Ben Cross,Mark Ivanir,Michael Jai White,Scott Adkins Film Türü: oyuncuları bulunmaktadır. Yönetmen koltuğunda otururken filmin türü ise Aksiyon Boxset macera Sizin İçin Seçtiklerimiz Türkçe Dublaj şeklinde değerlendirilmiştir.Undisputed 2 Yenilmez 2 Türkçe Dublaj Full 720p İzle Türkçe Dublaj İzle updatefilm.gen.tr İyi seyirler.

Undisputed 1 Yenilmez 1 Türkçe Dublaj Full 720p İzle


Undisputed-1-izle3-150x210

Namağlup dünya ağırsiklet boks şampiyonu George Chambers (IceMan), tecavüz suşundan tutuklanarak hapse atılır.Girdiği hapsanede ise, yenilgi yüzü görmemiş bir şampiyon bulunmaktadır, Fakat bu şampiyon hapsaneler arası turnuvalarda efsaneye dönüşmüş olan, yasal dünyada gayriresmi şampiyon olarak adlandırılan Monroe Hutchens (Wesley Snipes) dir.Bu iki yenilmez şampiyonun bulunduğu hapsanede, mafyanın ve devletin en stratejik noktalarında sıkı bağlantıları olan, yaşlı bir boks hastası bulunmaktadır.Bu yüzyılın boks maçını organize etmek ve iki şampiyonu ringe çıkarmak için gerekli adımların atılması yönünde emir verir.Artık iki yenilmez arenaya çıkmak için hazırdır.Undisputed 1 Yenilmez 1 Türkçe Dublaj Full 720p İzle 720p İzle filmi 2010 yılında yayına girmiş ve bir çok film sever tarafından beğeni ile izlenmiştir.Film 720p Kalitesinde updatefilm.gen.tr adresinde 720p film izle olarak yayınlanmıtır. Orjinal İsmi olan film Dünya sinema severleri tarafından İMDB puanı 6.0 olarak belirlenmiş ve kadrosunda Johnny Williams,Jon Seda,Michael Rooker,Peter Falk,Ving Rhames,Wesley Snipes oyuncuları bulunmaktadır. Yönetmen koltuğunda otururken filmin türü ise Aksiyon Polisiye- Suç Sizin İçin Seçtiklerimiz Türkçe Dublaj Yabancı Filmler şeklinde değerlendirilmiştir.Undisputed 1 Yenilmez 1 Türkçe Dublaj Full 720p İzle Türkçe Dublaj İzle updatefilm.gen.tr İyi seyirler.

Özür Balık: Türkçe dublaj Tek Part


ozgur-balik-150x210

Kenny adında
genç ve uçabilen balığın sevimli ve macera dolu hikayesini anlatıyor. Kenny bir balıkçı tarafından yakalanıp ve New York’taki bir Çin Restoranına satılır. Orada tanıştığı hayatının macerasını arayan sessiz bir çocukla tanışır. İkili kısa zamanda dost olur ve Kenny’yi denize geri götürmeye karar vermesiyle acımasız aşçılarla, korkunç hırsızlarla dolu bir maceraya atılırlar.Özür Balık: Türkçe dublaj Tek Part 720p İzle filmi 2013 yılında yayına girmiş ve bir çok film sever tarafından beğeni ile izlenmiştir.Film 720p Kalitesinde updatefilm.gen.tr adresinde 720p film izle olarak yayınlanmıtır. Orjinal İsmi olan film Dünya sinema severleri tarafından İMDB puanı 4.9 olarak belirlenmiş ve kadrosunda Kath Soucie,Tom Kenny,Yuri Lowenthal oyuncuları bulunmaktadır. Yönetmen koltuğunda otururken filmin türü ise Animasyon Günün Filmi Türkçe Dublaj Yabancı Filmler şeklinde değerlendirilmiştir.Özür Balık: Türkçe dublaj Tek Part Türkçe Dublaj İzle updatefilm.gen.tr İyi seyirler.

Doğal Kahramanlar Türkçe dublaj 720p İzle


122-430x600-150x210

Doğal Kahramanlar full izle, Doğal Kahramanlar türkçe dublaj izle, Doğal Kahramanlar izle, Doğal Kahramanlar hd izle Gebç kız kendini bir anda gizemli güçlerin arasındaki savaşın ortasında bulur. İnançlı olan kız bambaşka bir dünyanın insanıdır ve onlara yardım etmeye çalışacaktır. Ayak takımıyla iş birliği yaparak hem kendi dünyasını hemde onların dünyasını kurtarma yolunda işe koyulurlar.Doğal Kahramanlar Türkçe dublaj 720p İzle 720p İzle filmi 2013 yılında yayına girmiş ve bir çok film sever tarafından beğeni ile izlenmiştir.Film 720p Kalitesinde updatefilm.gen.tr adresinde 720p film izle olarak yayınlanmıtır. Orjinal İsmi olan film Dünya sinema severleri tarafından İMDB puanı 6.4 olarak belirlenmiş ve kadrosunda Beyoncé Knowles,Colin Farrell,Josh Hutcherson oyuncuları bulunmaktadır. Yönetmen koltuğunda otururken filmin türü ise Animasyon Fantastik Türkçe Dublaj Yabancı Filmler şeklinde değerlendirilmiştir.Doğal Kahramanlar Türkçe dublaj 720p İzle Türkçe Dublaj İzle updatefilm.gen.tr İyi seyirler.

Phil Spector İzle Türkçe Dublaj 2013 İzle


Phil-Spector-430x600-150x210

Kayıt yapımcısı Phil Spector cinayetle suçlandığında kendisini koruması için Bruce Cutler’ı işe alır. Cutler tavsiye vermesi için Linda Kenney Baden’ı ikna eder. Olayın hikayesi davanın gerçekleriyle çelişirken, Spector’ın aleyhinde yeterince kanıt bulunmuştur. Baden savunmaya geçtikçe, jüride şüphe uyandırmak için balistik kanıt bulmaya çalışır. Spector’ı tanık koltuğuna çağırmak kanıtları göstermek için tek yoldur. Baden onu çalıştırır ve prova yaptırır. Peki davayı kazanabilecekler midir? Phil Spector İzle Türkçe Dublaj 2013 İzle 720p İzle filmi 2013 yılında yayına girmiş ve bir çok film sever tarafından beğeni ile izlenmiştir.Film 720p Kalitesinde updatefilm.gen.tr adresinde 720p film izle olarak yayınlanmıtır. Orjinal İsmi olan film Dünya sinema severleri tarafından İMDB puanı 7.0 olarak belirlenmiş ve kadrosunda Adalgiza Chermont,Al Pacino,Chiwetel Ejiofor oyuncuları bulunmaktadır. Yönetmen koltuğunda otururken filmin türü ise Biyografi Dram IMDB 7 Sizin İçin Seçtiklerimiz Türkçe Dublaj Yabancı Filmler şeklinde değerlendirilmiştir.Phil Spector İzle Türkçe Dublaj 2013 İzle Türkçe Dublaj İzle updatefilm.gen.tr İyi seyirler.

11 Ağustos 2013 Pazar

James Bond : Skyfall Türkçe Dublaj Full HD İzle


Skyfall-Soundtrack-James-Bond-Movie.jpg

James Bond : Skyfall filminde James Bond'un M'e karşı sadakati test edilecektir. M saldırıya uğrayınca, bedeli ne olursa olsun Bond'un tehdidi ortadan kaldırması gerekecektir. James Bond: Skyfall filmini sitemizde Full HD olarak izleyebilirsiniz. İyi seyirler.

Baldan Acı Türkçe Altyazılı Full HD izle


more-than-honey-plakat-More_.jpg

Baldan Acı Full HD izle belgeseli Almanya, İsviçre, Çin, Avustralya gibi bölgelerde çekilmiş. Arıların yaşama biçimlerini, yaptıkları işleri, birbirleri arasındaki ilişkileri, yönetim işleyiş yapısını, kabiliyetlerini ve nüfuslarına dair bilgi veren bir belgesel. Baldan Acı Full HD izle belgeselinde arılara dair aradığınız her şeyi ulaşacaksınız. Updatefilm.gen.tr farkıyla HD film izle iyi seyirler

Uyuyan Güzel 2012 Türkçe Dublaj Full Tek Parça İzle


Uyuyan-Güzel-150x2101

Bir trajedi, hayatın anlamına yönelik düşünceleri etkileyerek dört kişinin hayatını değiştirir. On yedi yıllık bitkisel hayatın ardından Eluana Englaro´nun hayatının artık sonlandırılmasına karar verilir. Bu karar üzerine bir senatör, vicdanı ile siyasal sadakati arasında kalır. Senatörün kürtaj karşıtı aktivist kızı, karşı gruptaki protestoculardan Roberto´ya âşık olur. Bu sırada ünlü bir aktris, kızının komadan çıkacağı umuduyla mucizelere ve inanca sığınmıştır. Umutsuzluk içinde kaybolmuş ve ölmeye kararlı güzel Rossa ise genç doktor Pallido tarafından kurtarılır. Cepteki Yumruklar, Günaydın Geceve Yenmek´in yönetmeni İtalyan usta Marco Bellocchio, izleyiciyi çetrefilli ötanazi konusunun çokyönlü keşfine davet ediyor. Uyuyan Güzel 2012 Türkçe Dublaj Full Tek Parça İzle 720p İzle filmi 2013 yılında yayına girmiş ve bir çok film sever tarafından beğeni ile izlenmiştir.Film 720p Kalitesinde updatefilm.gen.tr adresinde 720p film izle olarak yayınlanmıtır. Orjinal İsmi olan film Dünya sinema severleri tarafından İMDB puanı 6.6 olarak belirlenmiş ve kadrosunda Alba RohrwacherIsabelle Huppert,Toni Servillo oyuncuları bulunmaktadır. Yönetmen koltuğunda otururken filmin türü ise Dram Sizin İçin Seçtiklerimiz Türkçe Dublaj Yabancı Filmler şeklinde değerlendirilmiştir.Uyuyan Güzel 2012 Türkçe Dublaj Full Tek Parça İzle Türkçe Dublaj İzle updatefilm.gen.tr İyi seyirler.

Aslan kral Oğlu Leo 2013 Türkçe Dublaj 720p İzle


aslan-kiralin-oglu-leo-izle-174x243-150x210

Leo vejeteryan bir aslandır. Arkadaşları tarafından sadece bu farklı özelliği yüzünden dışlanmış ve afaroz edilmiştir... Ancak, birgün olaylar, fil sürüsünün güzeller güzeli kraliçesi Avoria ile yollarını birleştirir… Fante Ele adında esrarengiz bir şekilde öldürülen filin güzel dul karısı Avoria, farklı kuyrukları olan iki yavru doğurur…Avoria, sadece fil sürüsünün kralı olmak için Avoria ile evlenmek isteyen ihtişamlı ve otoriter beyaz fil Zanco tarafından yargılanacaktır… Leo güzeller güzeli Avoria’yı kurtarabilecek midir?Aslan kral Oğlu Leo İzle 720p İzle filmi 2013 yılında yayına girmiş ve bir çok film sever tarafından beğeni ile izlenmiştir.Film 720p Kalitesinde updatefilm.gen.tr adresinde 720p film izle olarak yayınlanmıtır. Orjinal İsmi olan film Dünya sinema severleri tarafından İMDB puanı 6.5 olarak belirlenmiş ve kadrosunda Harun Can,Leo Gullotta,Murat Serezli,Neri Marcarè,Oya Küçümen oyuncuları bulunmaktadır. Yönetmen koltuğunda otururken filmin türü ise Animasyon Sizin İçin Seçtiklerimiz Türkçe Dublaj Yabancı Filmler şeklinde değerlendirilmiştir.Aslan kral Oğlu Leo İzle Türkçe Dublaj İzle updatefilm.gen.tr İyi seyirler.

Adalet Peşinde: Türkçe Dublaj 720p Full HD İzle


Puncture-150x210

Film izleme alanımıza hoş geldiniz umarızki bu filmi yani Adalet Peşinde izle filmini sitemizde izlemekten gerçekten keyif alacağınızı umuyoruz.

Filmin detayları şunlar; Uyuşturucu bağımlısı ve yetenekli bir avukat olan Mike Weiss ile onun uzun süredir yakın arkadaşı ve iş ortağı olan Paul Danziger, ilk yardım sırasında eline batan iğneden AIDS kapan bir hemşirenin davasını alırlar. Amaçları hastanelerde tek kullanımlık, güvenli şırınganın kullanılmasını ve bu tür vakaların azaltılmasını sağlamaktır, ancak bu o kadar kolay olmayacaktırAdalet Peşinde: Türkçe Dublaj 720p Full HD İzle 720p İzle filmi 2011 yılında yayına girmiş ve bir çok film sever tarafından beğeni ile izlenmiştir.Film 720p Kalitesinde updatefilm.gen.tr adresinde 720p film izle olarak yayınlanmıtır. Orjinal İsmi olan film Dünya sinema severleri tarafından İMDB puanı 6.8 olarak belirlenmiş ve kadrosunda Brett Cullen,Chris Evans,Mark Kassen,Marshall Bell oyuncuları bulunmaktadır. Yönetmen koltuğunda otururken filmin türü ise Dram Sizin İçin Seçtiklerimiz Türkçe Dublaj Yabancı Filmler şeklinde değerlendirilmiştir.Adalet Peşinde: Türkçe Dublaj 720p Full HD İzle Türkçe Dublaj İzle updatefilm.gen.tr İyi seyirler.

8 Ağustos 2013 Perşembe

ÖLüme 12 Saat Kala Filmi 720p İzle


olume-12-saat-kala-212x300-150x210

Yetkililerden kaçan bir suçlu 72 saat içerisinde bir hata yapar bu kuralsızların söylediği bir laftır ve bu filmdeki suçlumuz ilk hatasını arabasına benzin almak için benzincide bir kasabada durur. Onu fark ettiklerinde ise iki kişiyi rehin alır. Kötü adamımızın peşinde FBI ajanı vardır ve onu ölü yada diri yakalaması için kesin emir almıştır. İki taraf içinde zamana karşı bir yarış başlar... ÖLüme 12 Saat Kala Filmi izle Türkçe Dublaj Tek part izle filmi 2006 yılında yayına girmiş ve bir çok film sever tarafından beğeni ile izlenmiştir. Dünya sinema severleri tarafından İMDB puanı 5.6 olarak belirlenmiş ve kadrosunda Ione Skye, Kevin Durand, Brittney Wilson oyuncuları bulunmaktadır. Yönetmen koltuğunda George Mendeluk otururken filmin türü ise Türkçe Dublaj Filmler, 2006 filmleri, Suç şeklinde değerlendirilmiştirÖLüme 12 Saat Kala Filmi 720p İzle 720p İzle filmi 2006 yılında yayına girmiş ve bir çok film sever tarafından beğeni ile izlenmiştir.Film 720p Kalitesinde updatefilm.gen.tr adresinde 720p film izle olarak yayınlanmıtır. Orjinal İsmi olan film Dünya sinema severleri tarafından İMDB puanı 5.6 olarak belirlenmiş ve kadrosunda Brittney WilsonIone Skye,Kevin Durand oyuncuları bulunmaktadır. Yönetmen koltuğunda otururken filmin türü ise Macera Aksiyon Polisiye- Suç Sizin İçin Seçtiklerimiz Türkçe Dublaj Yabancı Filmler şeklinde değerlendirilmiştir.ÖLüme 12 Saat Kala Filmi 720p İzle Türkçe Dublaj İzle updatefilm.gen.tr İyi seyirler.

6 Ağustos 2013 Salı

Görev : Doğuş 2013 Full HD 1080p 720p İzle


Görev-2013-150x210

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Cinayet Masada görevli Başkomiser Tahsin ( Teoman Ayık) , ve ekibi Ferhat ( Doğuş) , Buse ( Şirin Yıldırım) , Emre ( Cemre Çimen ) ve Ecrin ( Özge Pirçek ) bir çocuk cinayetini çözmek için seferber olurlar fakat bu öyle bir olaydır ki Tahsin Başkomiserin kızının ölümüyle de bağlanacaktır.Usta ( Gökhan Yavuz ) ile Tahsin arasındaki düşmanlık belkide hiç beklenmedik bu sona doğru sürükleyecektir ekibimizi. Macera , Aksiyon ve Aşkın bir arada işlediği GÖREV , ayrı hayatların kesişmesini de konu almaktadır.720p film izle
Görev : Doğuş 2013 Full HD 1080p 720p tek part Türkçe Dublaj İzle filmi 2013 yılında yayına girmiş ve bir çok film sever tarafından beğeni ile izlenmiştir. Dünya sinema severleri tarafından İMDB puanı 6.5 olarak belirlenmiş ve kadrosunda Teoman Ayık , Doğuş , Şirin Yıldırım oyuncuları bulunmaktadır. Yönetmen koltuğunda Doğuş otururken filmin türü ise 2013, Polisiye, Yerli Filmler şeklinde değerlendirilmiştir.

Kimlik Hırsızı – Identity Thief İzle Türkçe Dublaj 720p İzle


kimlik-hirsizi-150x210

Kimlik Hırsızı – Identity Thief İzle Türkçe Dublaj 720p İzle Türkçe Dublaj İzle
Patrondan Kurtulma Sanatı” Filminin Yönetmeninden… Kimlik Hırsızı sizlere eğlenceli vakit geçirtecek.Konusu Kimliği Kaybolan Adam sınırsızca başkasının kimliği ile paraları harman savururken. Kimliğin gerçek sahibinin ise hırsızı bulması için bir hafta süresi vardır…İyi Seyirler dileriz
updatefilm.gen.tr... Kimlik Hırsızı İzle – Identity Thief Türkçe Dublaj izle 720p izle filmi 2013 yılında yayına girmiş ve bir çok film sever tarafından beğeni ile izlenmiştir. Dünya sinema severleri tarafından İMDB puanı 6.9 olarak belirlenmiş ve kadrosunda Jason Bateman, Melissa McCarthy, Amanda Peet oyuncuları bulunmaktadır. Yönetmen koltuğunda Seth Gordon otururken filmin türü ise Komedi, Türkçe Dublaj Filmler, 2013 filmleri, Yabancı Filmler şeklinde değerlendirilmiştir.Yönetmen koltuğunda otururken filmin türü ise komedi Türkçe Dublaj Yabancı Filmler şeklinde değerlendirilmiştir.

13 Eerie:13. Esrar Türkçe Dublaj Tek Parça İzle




Oldukça başarılı olan 6 tıp öğrencisi FBI’da stajyerlik yapmak için başvuru yaparlar. Bu önemli ve saygın iş için öğrenciler test edilecektir. Gizemli bir adaya bilimsel keşfe gönderilirler. Karşılarına çıkacak tehlikelerden habersizdirler. Gönderildikleri adada müebbet hapis cezası yiyen mahkumlar üzerinde yasadışı biyolojik testler yapılmaktadır. Profesör Tomkins ve FBI ajanı bu adada öğrencileri ölümle sınayacaklardır. Deneklerden 3 tanesi adanın farklı yerlerine konulur ve öğrencilerden bunları yakalayıp incelemeleri istenir. Bir süre sonra öğrenciler, denekler için birer av haline gelir. Artık iyi bir kariyer yerine, düşünmeleri gereken tek şey hayatta kalmaktır. ( 13. Esrar Türkçe Dublaj izle ) iyi Seyirler Dileriz ( www.jethdfilmizle.com)13 Eerie:13. Esrar Türkçe Dublaj izle Tek part 720p 1080p izle filmi 2013 yılında yayına girmiş ve bir çok film sever tarafından beğeni ile izlenmiştir. Dünya sinema severleri tarafından İMDB puanı 5.0 olarak belirlenmiş ve kadrosunda Brendan Fehr, Katharine Isabelle, Michael Shanks oyuncuları bulunmaktadır. Yönetmen koltuğunda Lowell Dean otururken filmin türü ise Yabancı filmler, Gerilim, türkçe dublaj , 2013 filmleri, Full hd 1080p 720p şeklinde değerlendirilmiştir13 Eerie:13. Esrar Türkçe Dublaj Tek Parça İzle 720p İzle filmi 2013 yılında yayına girmiş ve bir çok film sever tarafından beğeni ile izlenmiştir.Film 720p Kalitesinde updatefilm.gen.tr adresinde 720p film izle olarak yayınlanmıtır. Orjinal İsmi olan film Dünya sinema severleri tarafından İMDB puanı 5.0 olarak belirlenmiş ve kadrosunda Brendan Fehr,Katharine Isabelle,Michael Shanks oyuncuları bulunmaktadır. Yönetmen koltuğunda otururken filmin türü ise Gerilim Korku Türkçe Dublaj Yabancı Filmler şeklinde değerlendirilmiştir.13 Eerie:13. Esrar Türkçe Dublaj Tek Parça İzle Türkçe Dublaj İzle updatefilm.gen.tr İyi seyirler.

4 Ağustos 2013 Pazar

Evdeki Yabancılar Full HD Tek Part İzle


evdeki-yabancilar-1374151910

1990'lı yıllarda Ege bölgesindeki küçük bir sahil kasabasında geçen hikaye, mübadele döneminde doğup büyüdüğü yerden ayrılıp Yunanistan'a göç etmek zorunda bırakılmış yaşlı bir Rum kadını olan Agapi'nin dokunaklı hikayesine odaklanıyor. Agapi yıllar sonra 80'li yaşlarına geldiğinde yıllar önce bırakmak zorunda kaldığı evini aramaya koyuluyor. Yanına genç torunu Elpida'yı da alarak Ege'ye gelen Agapi eski evini bulsa da ev artık başka birine aittir. Yaşar isimli 30'lu yaşlardaki yeni ev sahibi ve Agapi arasında paylaşılamayan ev hem geçmişini arayan bir kadını hem de geleceğini kurtarmak isteyen bu adamı ortak noktada buluşturuyor.Evdeki Yabancılar 720p İzle filmi 2012 yılında yayına girmiş ve bir çok film sever tarafından beğeni ile izlenmiştir.Film 720p Kalitesinde updatefilm.gen.tr adresinde 720p film izle olarak yayınlanmıtır. Orjinal İsmi olan film Dünya sinema severleri tarafından İMDB puanı 4.9 olarak belirlenmiş ve kadrosunda Ferit Aktuğ ,Fatih Al ,Cem Bender,Melpo Zarokosta ,Gökçe Sezer oyuncuları bulunmaktadır. Yönetmen koltuğunda Dilek Keser,  Ulaş Güneş Kacargil otururken filmin türü ise Dram şeklinde değerlendirilmiştir.Evdeki Yabancılar İzle updatefilm.gen.tr İyi seyirler.

Ateşli Aynasızlar İzle Türkçe Dublaj 720p İzle


atesli-aynasizlar-1375183746

Ateşli Aynasızlar İzle FBi ajanı olan Katerina James (Sandra Bullock), Rus gangster çetesini çökertmek için ona yeni bir ortak atanır. Ancak bu ortak Boston polis departmanındaki kaçıklığıyla tanınan Shannon Mullins’dir. Rus çetesini çökertmek için yola çıkacak olan bu iki kafadarın komik maceralarında, başlarına öyle olaylar gelecek ki…
 
Polisiye komedi türündeki filmin oyuncu kadrosunda ise Sandra Bullock, Melissa McCarthy, Kaitlin Olson, Dan Bakkedahl ve Taran Killam gibi isimler yer alıyor.Ateşli Aynasızlar İzle Türkçe Dublaj 720p İzle filmi 2013 yılında yayına girmiş ve bir çok film sever tarafından beğeni ile izlenmiştir. Orjinal İsmi olan film Dünya sinema severleri tarafından İMDB puanı 7.2 olarak belirlenmiş ve kadrosunda Sandra Bullock,Kaitlin Olson,Melissa Mccarthy
,Thomas F. Wilson,Michael Rapaport oyuncuları bulunmaktadır. Yönetmen koltuğunda Paul Feig otururken filmin türü ise Aksiyon,Komedi,Suç şeklinde değerlendirilmiştir

Hayallerin Ötesinde Türkçe Dublaj 720p İzle


hayallerin-otesinde-1373620083

Hayallerin Ötesinde İzle Görme yetisi olmayan Ian, Lizbon'da görme engelli insanlar için özel eğitim veren bir enstitüye eğitmen olarak atanır. Hayat dolu idealist bir insan olan Ian buradaki öğrencilerine günlük olarak alışılmışın dışında eğitimler vermeye başlar. Mesela destek için baston kullanmayı reddeder, seslerin kendilerini yönlendirmesi gerektiğine ve sorunlarının sadece dışarıdaki dünyayı hayal etmekle hallolduğuna inanmaktadır. Kendisi de baston kullanmamasına rağmen, son derece muazzam bir şekilde işlerini kotarmaktadır. Öyle ki gerçekten görme engelli olduğuna inanmakta güçlük çekenler vardır. Öğrencilerine de bu ilginç metodları aşılamaya başlar. Enstitüdeki öğrencilerden biri olan Eva da baston kullanmadan yürümeyi istemektedir. Ian onunla birlikte sokaklara atılarak, genç kadını daha önce görmediği bu dünyanın içerisinde farklı bir keşife çıkarır.Hayallerin Ötesinde Türkçe Dublaj 720p İzle 720p İzle filmi 2012 yılında yayına girmiş ve bir çok film sever tarafından beğeni ile izlenmiştir. Orjinal İsmi olan film Dünya sinema severleri tarafından İMDB puanı 7.8 olarak belirlenmiş ve kadrosunda Alexandra Maria Lara ,David Atrakchi,Edward Hogg, Melchior Derouet ,  Luís Lucas oyuncuları bulunmaktadır. Yönetmen koltuğunda Andrzej Jakimowski otururken filmin türü ise Dram şeklinde değerlendirilmiştir

Elysium: Yeni Cennet 720p Full HD İzle


elysium-yeni-cennet-1375105089

Elysium: Yeni Cennet Full HD İzle Yıl 2154, insanlar iki sınıfa ayrılıyorlar: bir grup çok varlıklı olup Elysium adı verilen bir uzay istasyonunda yaşıyorlar, geriye kalanlarsa çok kalabalık bir nüfus olarak çökmüş, yıkılmış dünyada yaşam savaşı veriyorlar. Dünyada yaşayan insanlar umutsuzca gezegenin suç ve yoksulluk ortamından kaçmaya çalışıyorlar ve birçoklarının Elysium’daki medikal imkanlara ihtiyaçları var. Ancak, Elysium’dakiler dünyadan göçü yasaklayan yasalar doğrultusunda yurttaşlarının “lüks” yaşantısını koruyabilmek için herşeyi yapmaya hazırlar. Bu iki dünya arasında eşitiği sağlayabilecek tek kişi ise Elysium’a gitmekten başka çaresi olmayan sıradan bir adam olan Max (Matt Damon). İstemeyerek de olsa Max çok tehlikeli bir görev üstlenerek Elysium’un Sekreteri Delacourt’un (Jodie Foster) güçlerine karşı gelmek zorunda. Ancak, başarılı olduğu takdirde sadece kendi hayatını değil, Dünya’da yaşayan milyonların hayatını da kurtarabilir...Elysium: Yeni Cennet 720p Full HD İzle 720p İzle filmi 2013 yılında yayına girmiş ve bir çok film sever tarafından beğeni ile izlenmiştir. Orjinal İsmi olan film Dünya sinema severleri tarafından İMDB puanı 7.0 olarak belirlenmiş ve kadrosunda Matt Damon ,Jodie Foster ,William Fichtner,Alice Braga ,Sharlto Copley oyuncuları bulunmaktadır. Yönetmen koltuğunda Neill Blomkamp otururken filmin türü ise Bilim Kurgu , Aksiyon,Dram şeklinde değerlendirilmiştir

Jurassic Park 3D izle Türkçe Dublaj 720p İzle


jurassic-park-3d-1375168454

Jurassic Park 3D izle Michael Chrichton'ın aynı adlı,çok satan romanından dahi yönetmen Steven Spielberg tarafından sinemaya uyarlanan,bütün zamanların en başarılı yapıtlarından birisi olarak tüm Dünya'da izlenme rekorları kıran olağanüstü bir film.
Mağaralarda yapılan kazı çalışmaları sonucunda dinazorların yaşadığı tarih öncesi çağa ait bazı sivrisinek fosilleri bulunur.Milyarder John Hammond öncülüğündeki bilimadamları,son derece ilginç ve karmaşık testler deneyerek bu sivrisinek fosillerindeki kan örneklerini almayı başarırlar.Dinazorların DNA zinciri bir Afrika kurbasıyla birleştirilerek 65 milyon yıl önce yaşamış bu korkunç yaratıklar yeniden yaratılır.Hammond hükümetten kiraladığı bir adada klonladıkları bu vahşi hayvanlar için elektrikli tellerle çevrili bir hayvanat bahçesi kurmuştur.İhtiyar Hammond,bir hafta sonunda Doktor Allen gibi bazı işinde uzman bilimadamlarını Jurassic Park adını verdiği bu hayvanat bahçesini test ettirmek için adaya getirir. Ancak embiryolarını ele geçirmek isteyen biri, güvenlik sistemini devre dışı bırakınca serbest kalan dinazorlar adada dehşet saçmaya başlar...Jurassic Park 3D izle Türkçe Dublaj 720p İzle filmi 1993 yılında yayına girmiş ve bir çok film sever tarafından beğeni ile izlenmiştir. Orjinal İsmi olan film Dünya sinema severleri tarafından İMDB puanı 7.9 olarak belirlenmiş ve kadrosunda Samuel L. Jackson,Sam Neill,Jeff Goldblum ,  Laura Dern ,  Ariana Richards oyuncuları bulunmaktadır. Yönetmen koltuğunda Steven Spielberg otururken filmin türü ise Bilim Kurgu ,  Aile ,  Macera şeklinde değerlendirilmiştir

Sıcak Kalpler FULL HD 720p Türkçe Dublaj İzle


Sicak-Kalpler-2013-234x300-150x210

Şimdi Sıcak Kalpler izle filmimizin nasıl ilerlediğine kısaca bakalım : R ismindeki yaşayan ölü, yani Walking Dead dizisi ile de bolca izlediğimiz zombi, öldüreceği bir adamın kız arkadaşına aşık olur. Kız da zombiye karşı boş değildir. Artık aralarında tüm zombi dünyasını da içten içe değiştirecek bir elektrik ve kıvılcım başlamıştır. Aralarındaki bu ilişki oldukça tehlikelidir. Bakalım kahramanlarımız bu büyük engeli aşabilecekler mi? Zombi kahramanımız general tarafından yok edilecek mi? Hepsi Sıcak Kalpler filmimizin içerisinde.Sıcak Kalpler FULL HD 720p Türkçe Dublaj izle filmi 2013 yılında yayına girmiş ve bir çok film sever tarafından beğeni ile izlenmiştir. Dünya sinema severleri tarafından İMDB puanı 7.0 olarak belirlenmiş ve kadrosunda Nicholas Hoult, Teresa Palmer, Analeigh Tipton oyuncuları bulunmaktadır. Yönetmen koltuğunda Jonathan Levine otururken filmin türü ise Korku, Romantik-Komedi, Türkçe Dublaj Filmler, -2013, Editörden, IMDB 7.0/10 Ve Üzeri Filmler şeklinde değerlendirilmiştirSıcak Kalpler FULL HD 720p Türkçe Dublaj İzle 720p İzle filmi 2013 yılında yayına girmiş ve bir çok film sever tarafından beğeni ile izlenmiştir. Orjinal İsmi olan film Dünya sinema severleri tarafından İMDB puanı 7.0 olarak belirlenmiş ve kadrosunda Analeigh Tipton,Nicholas Hoult,Teresa Palmer oyuncuları bulunmaktadır. Yönetmen koltuğunda otururken filmin türü ise IMDB 7 Korku Romantik Sizin İçin Seçtiklerimiz Türkçe Dublaj Yabancı Filmler şeklinde değerlendirilmiştir

1 Ağustos 2013 Perşembe

Reklam Süresi






Reklam Süresi

Jüpiter Macerası izle – Türkçe Dublaj 720p izle


Europa-Report-150x210

Altı astronot dünya dışında Jüpiter’in Europa uydusuna hayat olup olmadığını araştırmak üzere yola çıkmıştır.Uzaya fırlatıldıktan sonra başlarına beklenmekdik şeyler gelmiştir. Teknik sorunlar ve Dünya ile bağlantıları kesilmiştir. Fakat astronot ekibi aramak istediğini bulmuştur. Jüpiter’in Europa uydusunda buzlarla kaplı bir zeminin altında tek hücreli canlıların yaşadığı ortaya çıkmıştır. Film uzayın derinliğindeki gerçekliği göstermek adına, görüntülerin hepsi uzay aracı Europa 1′in, uzay kıyafetlerinin veya astronotların kameraları tarafından çekilmiş gibi duruyor updatefilm.gen.tr iyi seyirler....Jüpiter Macerası / Full hd 720p 1080p izle Türkçe Dublaj izle filmi 2013 yılında yayına girmiş ve bir çok film sever tarafından beğeni ile izlenmiştir. Dünya sinema severleri tarafından İMDB puanı 6.4 olarak belirlenmiş ve kadrosunda Christian Camargo, Embeth Davidtz, Michael Nyqvist oyuncuları bulunmaktadır. Yönetmen koltuğunda Sebastián Cordero otururken filmin türü ise Bilim Kurgu, Türkçe Dublaj Filmler, 2013 Filmler, Gerilim, Yabancı Filmler şeklinde değerlendirilmiştir

Düğün Partisi İzle – 2013 türkçe dublaj İzle


dugun-partisi-202x300-150x210

Steve Thompson, adındaki genç adam Evin en küçük bireyidir.Ailesinin işleri yolunda gitmez ve iflasın eşigine kadar sürüklenirler. Tam bir çıkış yolu arayışına girmişken karşısına Anna adında bir kadın çıkar, Anna Rus vatandaşıdır.Ve ülkede oturma izni sona ermek üzeredir. Bu sebeble acilen bir evlilik yapmak zorundadır. Anna, Steve’ e kendisi ile evlenmesi karşılıgında yüklü miktarda para teklif eder. Steve ailesinin durumunu göz ününe alarak teklifi kabul eder. Ancak diger tarafdan Steve,in kalbi başka bir kadın için çarpmaktadır. Sevdigi kadınla olma şansını kaybetmekten ölümüne çekinmektedir...Düğün Partisi - türkçe dublaj Tek Parça HD 720p 1080p izle filmi 2010 – 20 Temmuz 2010 yılında yayına girmiş ve bir çok film sever tarafından beğeni ile izlenmiştir. Dünya sinema severleri tarafından İMDB puanı 4.4 olarak belirlenmiş ve kadrosunda Josh Lawson, Isabel Lucas, Steve Bisley oyuncuları bulunmaktadır. Yönetmen koltuğunda Amanda Jane otururken filmin türü ise Romantik-Komedi, Türkçe Dublaj Filmler,2010 Filmler şeklinde değerlendirilmiştir updatefilm.gen.tr

kuriye – Coursier Filmi Türkçe Dublaj Tek Parça İzle


coursier-150x210

motosikletli kuryedir. Görev icabı Paris’i baştan başa dolaşır. Özel hayatında ise Nadia (Géraldine Nakache) ile hasas bir ilişkisi vardır. Evliliğe razı olmaktan başka çaresi yok gibidir. Günün birinde patronu Sam’i acil bir teslimat için görevlendirir verir. O gün, Sam’in hayatındaki en kötü gün olacaktır. İyi seyirler... kuriye - Coursier Filmi izle ~ Tek Parça Türkçe Dublaj HD izle filmi Hervé Renoh yılında yayına girmiş ve bir çok film sever tarafından beğeni ile izlenmiştir. Dünya sinema severleri tarafından İMDB puanı 5,8 olarak belirlenmiş ve kadrosunda Claire Maurier, Jimmy Jean-louis, Michaël Youn, Géraldine Nakache, Jean-marie Lamour oyuncuları bulunmaktadır. Yönetmen koltuğunda Hervé Renoh otururken filmin türü ise Macera - Aksiyon, Türkçe Dublaj Filmler, -2010, Suç şeklinde değerlendirilmiştir

Pokemon Kyurem Adalet Kılıcına Karşı Türkçe dublaj HD İzle


pokemon-kyurem-adalet-kilicina-karsi-174x243-150x210

2013 Japonya yapımı olan Pokemon Kyurem Adalet Kılıcına Karşı filminde, kahramanlarımızın kötülere karşı verdiği kıyasıya mücadeleyi izleyeceğiz.Pokemon Kyurem Adalet Kılıcına Karşı hd izle filmi 2013 yılında yayına girmiş ve bir çok film sever tarafından beğeni ile izlenmiştir. Dünya sinema severleri tarafından İMDB puanı 5,4 olarak belirlenmiş ve kadrosunda Jason Griffith, Rica Matsumoto, Vic Mignogna oyuncuları bulunmaktadır. Yönetmen koltuğunda Kunihiko Yuyama otururken filmin türü ise Animasyon, Çizgi, Macera şeklinde değerlendirilmiştir

Özel Tim İzle – Elite Squad Türkçe Dublaj İzle


ozel-tim-203x300-150x2101

Gerçek yaşamdan alınmış olan film.Çocuğunun doğumunun yaklaşması üzerine Özel Polis Operasyonları Timi’nden ayrılmaya karar veren Nascimento. yerini alacak bir aday bulmak zorundadır. Öte yandan polis okulu mezunu Matias ve Neto adlı iki arkadaş çevrelerindeki yozlaşmadan rahatsızdırlar. Zamanla bu ikilinin yolu Nascimento ile kesişecektir. Özel tim mensupları. sokaklardaki savaşın acımasız yüzüyle karşı karşıyadırlar.Özel Tim – Elite Squad izle Türkçe Dublaj Tek Parça filmi 2007 yılında yayına girmiş ve bir çok film sever tarafından beğeni ile izlenmiştir. Dünya sinema severleri tarafından İMDB puanı 8.0 olarak belirlenmiş ve kadrosunda Wagner Moura, Andre Ramiro, Caio Junqueira, Milhem Cortaz, Fernanda Machado oyuncuları bulunmaktadır. Yönetmen koltuğunda José Padilha otururken filmin türü ise Macera - Aksiyon, Türkçe Dublaj Filmler, -2007, IMDB 7.0/10 Ve Üzeri Filmler, Suç şeklinde değerlendirilmiştir

Jüpiter Macerası / Full hd 720p 1080p




Altı astronot dünya dışında Jüpiter’in Europa uydusuna hayat olup olmadığını araştırmak üzere yola çıkmıştır.Uzaya fırlatıldıktan sonra başlarına beklenmekdik şeyler gelmiştir. Teknik sorunlar ve Dünya ile bağlantıları kesilmiştir. Fakat astronot ekibi aramak istediğini bulmuştur. Jüpiter’in Europa uydusunda buzlarla kaplı bir zeminin altında tek hücreli canlıların yaşadığı ortaya çıkmıştır. Film uzayın derinliğindeki gerçekliği göstermek adına, görüntülerin hepsi uzay aracı Europa 1′in, uzay kıyafetlerinin veya astronotların kameraları tarafından çekilmiş gibi duruyor jethdfilmizle.com iyi seyirler....Jüpiter Macerası / Full hd 720p 1080p izle Türkçe Dublaj izle filmi 2013 yılında yayına girmiş ve bir çok film sever tarafından beğeni ile izlenmiştir. Dünya sinema severleri tarafından İMDB puanı 6.4 olarak belirlenmiş ve kadrosunda Christian Camargo, Embeth Davidtz, Michael Nyqvist oyuncuları bulunmaktadır. Yönetmen koltuğunda Sebastián Cordero otururken filmin türü ise Bilim Kurgu, Türkçe Dublaj Filmler, 2013 Filmler, Gerilim, Yabancı Filmler şeklinde değerlendirilmiştirJüpiter Macerası / Full hd 720p 1080p filmi 2013 yılında yayına girmiş ve bir çok film sever tarafından beğeni ile izlenmiştir. Dünya sinema severleri tarafından İMDB puanı 6.4 olarak belirlenmiş ve kadrosunda Christian CamargoEmbeth DavidtzMichael Nyqvist Film Türü: oyuncuları bulunmaktadır. Yönetmen koltuğunda otururken filmin türü ise Bilim Kurgu Gerilim Türkçe Dublaj Yabancı Filmler şeklinde değerlendirilmiştir

Gizem – Muamma Mystery İzle Türkçe Dublaj 720p İzle


178-430x600-150x210

Lu Jie’nin kocasının kendisini aldattığından haberi yoktur. Bir gün genç ve güzel bir kadınla beraber kocası Yonghao’nun lüks bir otele girdiğini görür. O güne kadar mutlu bir evlilik yaşadığını düşünürken, herşey alt üst olur. Otelden Yonghao ile ayrılarak çıkan genç kadın bir kaç saat sonra bir arabanın altında kalarak can verir. Olayı üstlenen bir polis memuru, bunun bir kaza olmadığına karar verir. Lu Jie, kıskançlığının ve yaşadığı şokun üzerine kadına arabasıyla çarptı mı? Yoksa olay sıradan bir kaza mı? Gizem – Muamma Mystery izle Türkçe dublaj izle 720p filmi 2012 yılında yayına girmiş ve bir çok film sever tarafından beğeni ile izlenmiştir. Dünya sinema severleri tarafından İMDB puanı 6.4 olarak belirlenmiş ve kadrosunda Hao Qin, Lei Hao, Xi Qi oyuncuları bulunmaktadır. Yönetmen koltuğunda Ye Lou otururken filmin türü ise Yabancı Filmler, Türkçe dublaj, 2012 Filmeri, Gerilim şeklinde değerlendirilmiştir