7 Kasım 2013 Perşembe

Vizyondaki Filmler


Açlık Oyunları 2: Ateşi Yakalamak Full İzle

 

Açlık Oyunları 2: Ateşi Yakalamak filmi konusu:

Katniss Everdeen’in Peeta Mellark ile birlikte 74. Geleneksel Açlık Oyunları’nı kazanmalarıyla birlikte güvenli bir şekilde eve dönmeleriyle başlıyor. Kazanmak, geriye dönüp ailelerini ve yakın arkadaşlarını bırakmaları ve Zafer Turu’nu gerçekleştirmeleri anlamına geliyor. Katniss’in bir isyanın patlamak üzere olduğunu hissetmesinin yanısıra; Capitol, Başkan Snow 75. Geleneksel Açlık Oyunları’nı (Çeyrek Asır Oyunları) hazırlarken halen kontrolü elde tutuyor – fakat bu oyun, Panem’i sonsuza dek değiştirecek.kült film izlemede kalite olan kultfilmizle.com da 720p olarak izleyebilirsiniz. Keyifli seyirler dileriz.

 

Etiketler: 

 

Hobbit: Smaug’un Çorak Toprakları Full izle

 

Hobbit: Smaug’un Çorak Toprakları Filminin konusu:
Misty Dağları’ndan başarıyla geçen Thorin ve beraberindekilerin Mirkwood ormanındaki zorlu maceralarına odaklanıyor. Yanlarında Büyücü Gandalf olmadan ormanı geçmek zorunda olan Hobbitler insanların yaşadığı bölgeye ulaştığında Bilbo Baggins’in cücelerle olan anlaşması da son bulacak. Yalnız Dağ’a ulaşmak zorunda olan ekip ulu ejder Smaug’un saklandığı inine giden Gizli kapı’yı bulabilecekler mi? Peki güneye doğru gizli bir görev peşinde olduğunu söyleyen Gandalf nerede?
Hobbit: Smaug’un Viranesi adıyla da bilinen film, 2013 Aralık ayında gösterime girecek.
Hobbit: Smaug’un Çorak Toprakları filmini full izle,Hobbit: Smaug’un Çorak Toprakları donmadan izle,Hobbit: Smaug’un Çorak Toprakları filmini tek parça izle,Hobbit: Smaug’un Çorak Toprakları 1080p izle

 

Etiketler: 

 

Sağ Salim 2 Full İzle

 

Sağ Salim 2 filmi konusu:
Salim macerasına kaldığı yerden devam ediyor. Başı beladan kurtulmayan kahramanımız yine oldukça talihsiz bir şekilde bütün olayların içinde.
Sağ Salim 2 filminin yönetmenliğini Ersoy Güler üstlenirken kadroda Ezgi Asaroğlu , Murat Akkoyunlu , Metin Yıldız , Hüseyin Avni Danyal , Nazlı Tosunoğlu gibi isimler yer alıyor. Sağ salim 2 filmini ilk olarak nette kulfilmizle.com adresinde hd izleyebilirsiniz. İyi Seyirler

 

Etiketler: 

 

Hızlı ve Öfkeli 6 Türkçe Dublaj HD izle

 

Hızlı Ve Öfkeli 6 Filmi Konusu:Hızlı ve Öfkeli: 6’nın dünya etrafındaki gişe başarısının üstüne kurulan, aksiyonu, heyecanı ve öyküyü daha da yükselten ‘Hızlı ve Öfkeli 6’ filmiyle yönetmen Justin Lin dördüncü defa filmi çekiyor. Kendisine, yapımcı Clayton Towsend’in seriye tekrar girmesini sevinçle karşılayan kıdemli yapımcılar Neal H. Moritz ve Van Diesel da destek veriyor.

Sitemizde yayınladığımız yönetmen koltuğunda Justin Lin nın olduğu ve Aksiyon Filmleri türündeki Hızlı ve Öfkeli 6 filmini hd kült film izlemede kalite olan kultfilmizle.com da 720p olarak izleyebilirsiniz. iyi seyirler dileriz.

 

Etiketler: 

4 Kasım 2013 Pazartesi

HD film izleme sitesi


Türkiyede Hd film izleme siteleri gittikçe azalıyor.Çok Az hd olarak film izleme imakını verenlerden biri olan kultfilmizle.com adresini sizde girip gözden geçire bilirsiniz. 720p - 1080p olarak ve tek part - party li seçenekleri mevcut. Sitede En yeni Filmleri daha vizyondayken ekleniyor.2013 filmleri izleye bilir sizde yorumlarınızı belirterek diğer kullanıcılara film seçme konusunda yardımcı olabilirsiniz.

2013 Filmlerinden bazılarını sizlere önere bilirim.

iron man 3 izle

iron man 2 den sonra 2013 yılında vizyona giren iron man filmi izleyiciler tarafından çok etki topladı. Bence güzel bir film olmuş. Demir adam 3 filminde Stark şirketlerinin başına geçen Peper Potts(Gwyneth Paltrow) ise stark şirketinin yönetimini devralmış ve şirketin işleyişini sürdürmektedir.Tony Stark 1999 yılında Maya Hansen(Rebecca Hall)’ a vermiş olduğu formül kötü ellere düşmüş ve silah olarak geliştirilmesi için gizli bir işadamından finansal destek almıştır.

Kesinlikle izlemenizi tavsiye ederim

 

Başlangıç izle inception İzle

Başlangıç filminide siz film severler tarafından gelen istek üzerine izledim. Siz film seçimini gayet iyi yapıyorsunuz :) .
Tür: 2010 Filmleri, Aksiyon, Bilim Kurgu, Genel, Gerilim

 

Parker hd izle, Parker türkçe dublaj izle, Parker hd izle, Parker full izle Parker bir hırsızdır ve kendine göre ahlak kuralları vardır. Son soygununda ekibi onu aldatıp tüm ganimeti çalarak onu ölüme terk ederler. Eski çalışma arkadaşlarından intikam almak isteyen Parker, çok büyük bir soygun yapmayı planladıkları Palm Beach’e kadar onları takip eder. Teksaslı zengir bir işadamı kılığına girer. Yanına Leslie’yi alır. Parker ve Leslie soygundaki parayı çalmak ve sonra ortadan kaybolmak için bir plan yaparlar. kultfilmizle iyi seyirler diler.

 

Percy Jackson: Canavarlar Denizi Türkçe Dublaj izle

Percy Jackson filmini türkçe dublaj ve hd olarak kultfilmizle.com ilk yayınlamıştır.Gayet başarılı bir şekilde yayınlayan kült film izle adresine teşekkür ederiz. Sizinde izlemenizi tavsiye ederim.

Percy Jackson: Canavarlar Denizi tek parça izle, Percy Jackson: Canavarlar Denizi 720p izle, Percy Jackson: Sea of Monsters izle


2 Kasım 2013 Cumartesi

Online Film izle


Türkiye'de en çok izlenen filmleri hd kült izleme sitesinde online olarak takip edebilirsiniz. Siz film seveler için yaptığımız listeye bi göz atın.

Uçaklar Fimini İzle Dusty, paslanmaya yüz tutmuş bir tarım uçağıdır. En büyük hayali bütün dünyayı boydan boya geçen büyük bir yarışı kazanmaktır ancak bir tarım uçağı olarak bu iş için özel olarak yapılmış uçakların karşısında pek şansı yoktur. Üstelik Dusty’nin yükseklik korkusu vardır. Dusty bu yarışı kazanabilmek için eski bir savaş uçağı olan Skipper’dan yardım ister.

The Iceman - Katil Filmini İzle
O Organize suç örgütlerinin en tehlikeli katillerinden biri olan Richard Kuklinski. Çocukken bulaştığı yeraltı dünyası onu en acımasız kiralık katillerden biri olarak yetiştirdi. Amerika'nın pek çok eyaletinde işlenen suçlarda ve yasa dışı eylemlerde onun adı çıkıyor. Polis bir yandan, düşmanları diğer yandan Kuklinski'nin peşinde.

Sığınak (Take Shelter) filmindeki performansıyla çok beğenilen Michael Shannon'ın oldukça farklı bir rolde seyredeceğimiz filmin yönetmenliğini Ariel Vromen üstlenirken, kadroda Shannon'a eşlik eden oyuncular arasında Winona Ryder, Chris Evans, James Franco, Stephen Dorff ve David Schwimmer gibi yıldız isimler yer alıyor. Film yazar Anthony Bruno'nun gerçek olaylardan esinlenen aynı isimli kitabından uyarlandı. The Iceman - Katil 720P görüntü kalitesinde altyazılı izle meniz için sizlerle..