4 Kasım 2013 Pazartesi

HD film izleme sitesi


Türkiyede Hd film izleme siteleri gittikçe azalıyor.Çok Az hd olarak film izleme imakını verenlerden biri olan kultfilmizle.com adresini sizde girip gözden geçire bilirsiniz. 720p - 1080p olarak ve tek part - party li seçenekleri mevcut. Sitede En yeni Filmleri daha vizyondayken ekleniyor.2013 filmleri izleye bilir sizde yorumlarınızı belirterek diğer kullanıcılara film seçme konusunda yardımcı olabilirsiniz.

2013 Filmlerinden bazılarını sizlere önere bilirim.

iron man 3 izle

iron man 2 den sonra 2013 yılında vizyona giren iron man filmi izleyiciler tarafından çok etki topladı. Bence güzel bir film olmuş. Demir adam 3 filminde Stark şirketlerinin başına geçen Peper Potts(Gwyneth Paltrow) ise stark şirketinin yönetimini devralmış ve şirketin işleyişini sürdürmektedir.Tony Stark 1999 yılında Maya Hansen(Rebecca Hall)’ a vermiş olduğu formül kötü ellere düşmüş ve silah olarak geliştirilmesi için gizli bir işadamından finansal destek almıştır.

Kesinlikle izlemenizi tavsiye ederim

 

Başlangıç izle inception İzle

Başlangıç filminide siz film severler tarafından gelen istek üzerine izledim. Siz film seçimini gayet iyi yapıyorsunuz :) .
Tür: 2010 Filmleri, Aksiyon, Bilim Kurgu, Genel, Gerilim

 

Parker hd izle, Parker türkçe dublaj izle, Parker hd izle, Parker full izle Parker bir hırsızdır ve kendine göre ahlak kuralları vardır. Son soygununda ekibi onu aldatıp tüm ganimeti çalarak onu ölüme terk ederler. Eski çalışma arkadaşlarından intikam almak isteyen Parker, çok büyük bir soygun yapmayı planladıkları Palm Beach’e kadar onları takip eder. Teksaslı zengir bir işadamı kılığına girer. Yanına Leslie’yi alır. Parker ve Leslie soygundaki parayı çalmak ve sonra ortadan kaybolmak için bir plan yaparlar. kultfilmizle iyi seyirler diler.

 

Percy Jackson: Canavarlar Denizi Türkçe Dublaj izle

Percy Jackson filmini türkçe dublaj ve hd olarak kultfilmizle.com ilk yayınlamıştır.Gayet başarılı bir şekilde yayınlayan kült film izle adresine teşekkür ederiz. Sizinde izlemenizi tavsiye ederim.

Percy Jackson: Canavarlar Denizi tek parça izle, Percy Jackson: Canavarlar Denizi 720p izle, Percy Jackson: Sea of Monsters izle


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder