2 Kasım 2013 Cumartesi

Online Film izle


Türkiye'de en çok izlenen filmleri hd kült izleme sitesinde online olarak takip edebilirsiniz. Siz film seveler için yaptığımız listeye bi göz atın.

Uçaklar Fimini İzle Dusty, paslanmaya yüz tutmuş bir tarım uçağıdır. En büyük hayali bütün dünyayı boydan boya geçen büyük bir yarışı kazanmaktır ancak bir tarım uçağı olarak bu iş için özel olarak yapılmış uçakların karşısında pek şansı yoktur. Üstelik Dusty’nin yükseklik korkusu vardır. Dusty bu yarışı kazanabilmek için eski bir savaş uçağı olan Skipper’dan yardım ister.

The Iceman - Katil Filmini İzle
O Organize suç örgütlerinin en tehlikeli katillerinden biri olan Richard Kuklinski. Çocukken bulaştığı yeraltı dünyası onu en acımasız kiralık katillerden biri olarak yetiştirdi. Amerika'nın pek çok eyaletinde işlenen suçlarda ve yasa dışı eylemlerde onun adı çıkıyor. Polis bir yandan, düşmanları diğer yandan Kuklinski'nin peşinde.

Sığınak (Take Shelter) filmindeki performansıyla çok beğenilen Michael Shannon'ın oldukça farklı bir rolde seyredeceğimiz filmin yönetmenliğini Ariel Vromen üstlenirken, kadroda Shannon'a eşlik eden oyuncular arasında Winona Ryder, Chris Evans, James Franco, Stephen Dorff ve David Schwimmer gibi yıldız isimler yer alıyor. Film yazar Anthony Bruno'nun gerçek olaylardan esinlenen aynı isimli kitabından uyarlandı. The Iceman - Katil 720P görüntü kalitesinde altyazılı izle meniz için sizlerle..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder