3 Ekim 2013 Perşembe

Dünya Savaşı Z 1080p 720p Türkçe Dublaj HD izle


world-war-z-full-izle

Dünya Savaşı Z Brad Pitt'in hem başrolünü hem de yapımcılığını üstlendiği film, insanlar ve zombiler arasında yaşanan sıra dışı bir savaşı konu alan "Dünya Savaşı Z"nin yönetmenliğini Marc Forster yaptı.Brad Pitt'in hem başrolünü hem de yapımcılığını üstlendiği fantastik filmde, bilimkurgu ve aksiyonu bir arada görmek mümkündür.  Dünya Savaşı Z izle Çin'de ortaya çıkan ve tek bir ısırıkla yayılan, insanları tanınamayacak yaratığa dönüştüren virüsün hızla yayılması ve insan gruplarının birbirlerine acımasızca saldırmasını konu alıyor.
Zombi savaşıyla karşı karşıya kalan insanlık.. Dünya Savaşı Z izle Çin'de çıkan bir virüsten dolayı insanlar adeta ölürken yaşıyor. Dünya Savaşı Z filmi iki ayrılmış olan insanlar ve zombiler arasındaki ilginç savaşı ele alıyor. Dünya Savaşı Z film izle updatefilm.gen.tr farkıyla kesintisiz olarak izleyebilirsiniz. İyi seyirler

Dünya Savaşı Z hd izle


Film 720p Kalitesinde updatefilm.gen.tr adresinde online film izle olarak yayınlanmıtır. Orjinal İsmi olan film Dünya sinema severleri tarafından İMDB puanı 7.4 olarak belirlenmiş ve kadrosunda Brad Pitt , Mireille Enos , James Badge Dale , Ludi Boeken , Matthew Fox oyuncuları bulunmaktadır. Yönetmen koltuğunda Marc Forster otururken filmin türü ise 2013 Filmleri, Aksiyon Filmleri, Dram Filmleri, İMDB 7.0+, Korku Filmleri, Slide, Yabancı Filmler şeklinde değerlendirilmiştir.Dünya Savaşı Z 1080p 720p Türkçe Dublaj HD izle Türkçe Dublaj İzle updatefilm.gen.tr İyi seyirler.

Dünya Savaşı Z 1080p 720p Türkçe Dublaj HD izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder