27 Ekim 2013 Pazar

online film izleme sitesi


Ünlü oyuncu Sermiyan Midyat’ın kendi babaannesinin yaşamından esinlenerek kaleme aldığı Hükümet Kadın filminde Güneydoğu’nun ilk kadın belediye başkanı olan Zekiye Midyat’ın hikayesini izlemiştik. Başrolünde Demet Akbağ’ın yer aldığı film, izleyici tarafından ilgiyle karşılanınca ikinci bir devam filmiyle seriyi sürdürme kararı alındı. Çekimleri yine Mardin’de gerçekleşecek olan ‘Hükümet Kadın 2′ filminin diğer başrollerinde ilk filmde olduğu gibi Ercan Kesal ve Sermiyan Midyat yer alacak. Hükümet Kadın 2 Full HD İzle filmi 2013 yılında yayına girmiş ve bir çok film sever tarafından beğeni ile izlenmiştir.Film 720p Kalitesinde kultfilmizle.com adresinde hd film izle olarak yayınlanmıtır. Orjinal İsmi olan film Dünya sinema severleri tarafından İMDB puanı 7.6 olarak belirlenmiş ve kadrosunda Demet Akbağ , Sermiyan Midyat , Bülent Çolak , Burcu Gönder , Mahir İpek oyuncuları bulunmaktadır. Yönetmen koltuğunda Sermiyan Midyat otururken filmin türü ise Komedi şeklinde değerlendirilmiştir.Hükümet Kadın 2 İzle kultfilmizle.com İyi seyirler.


Selam Filmi izle,Selam Filmi hd izle,Selam Filmi tek link izle,Selam Filmi 720p,Selam Filmi direk izle – Yurt dışındaki Türk okullarına öğretmenliğe gitmiş 3 gencin dramatik hikayesinin işlendiği film mart ayının sonlarında vizyona girecek. Vizyona girdikten kısa bir süre sonra da sitemizdeki yerini alacaktır. Öğretmenlik ve eğitim aşkı ile yanan 3 gencin ailelerini , sevdiklerini ve hayatlarını geride bırakarak farklı ülkelerde öğretmenlik yapmalarını anlatan Selam Filmi 29 Mart 2013 tarihinde vizyona girecektir. Harun, Zehra ve Adem Türkiye’de eğitimlerini tamamlamış üç öğretmen adayıdır. İçlerindeki eğitim aşkı ve inançları onları yurt dışındaki okullara yönlendirmiştir. Adem evlidir ve yakın zamanda çocuğu olacaktır. Ama o herşeyi arkada bırakarak Bosna’ya öğretmenlik yapmaya gitmeyi tercih etmiştir. Zehra ve Harun ise birbirlerini deli gibi seven iki aşıktır. Ancak içlerindeki aşk onları ayıracaktır. Zehra Afganistan’a Harun ise Afrika’ya Senegal’e öğretmenlik için gitmiştir.

selam filmi izle


Üç gencin hayatlarını geride bıraktıkları dramatik hikayelerini anlatan selam filmi izlenilesi bir film olmuş. Gittikleri yerlere dostluğu , barışı götürmeyi ilke edinmiş bu üç genç bakalım hayatlarının geri kalanında neler ile karşılaşacaklar. Filmin DVD’si çıktıktan sonra sitemizdeki konusu güncellenecektir. Selam filmi tek parça izle seçeneği aktif olacaktır. Herkese iyi seyirler.

Superman: Man Of Steel izle – Küçük bir çocuk halinde Kripton gezegeninden Dünyamıza gönderilen Clark Kent insanüstü güçlere sahiptir. Henüz güçleriyle neler yapabileceğini bile bilmezken, okuduğu okul servisiyle kaza geçirir. Diğer çocukların o serviste ölmelerine göz yummaz ve güçlerini kullanarak onları kurtarır. Bu durum onun gizli olan güçlerinin açığa çıkması demektir. Yaşı ilerledikçe gücü konusunda bir karar alamayan Clark, barış içindeki Dünya’nın dış güçler tarafından saldırıya uğramasıyla birlikte karar aşamasına gelir. Hayatında vereceği en zor kararlardan birisidir. Ya tam olarak nasıl kullanacağını bile bilmediği güçleri kullanarak Süpermen olacak, ya da Dünya’nın işgale uğramasına göz yumacaktır.. Süpermen Çelik Adam 720p izle – David S. Goyer’in senaristliğindeki Superman Man Of Steel izle Filminin yönetmenlik koltuğunda bu sefer Zack Snyder oturuken, filmin başrollerini ise Henry Cavill, Russell Crowe, Amy Adams, Kevin Costner ve Diane Lane oynamaktadır. Updatefilm.Gen.Tr kalitesiyle sizlere sunduğumuz bu filme yorumlarınızı bekliyor, filmi sadece Updatefilm.Gen.Tr sitesinden izlemenizi öneriyoruz. Süpermen Çelik Adam izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder