15 Ekim 2013 Salı

Er Ryan’ı Kurtarmak İzle | 1080p – 720p Türkçe Dublaj Hd İzle


Er-Ryanı-Kurtarmak-e1374276133606

hd film izle
er ryan'ı kurtarmak Türkçe Dublaj izle

Er Ryan'ı Kurtarmak , Steven Spielberg tarafından yönetilerek, Robert Rodat tarafından yazılan, II. Dünya Savaşı konulu bir savaş filmi.
Film, Yüzbaşı John H. Miller (Tom Hanks) ve yanında bulunan askerlerin (Tom Sizemore, Edward Burns, Barry Pepper, Vin Diesel, Giovanni Ribisi, ve Adam Goldberg), diğer üç kardeşi savaş sırasında farklı cephelerde ölen, bunun sonucunda eve dönüş vizesi alan James Francis Ryan isimli askeri bulmaya çalışırken başlarından geçenleri konu almaktadır.IMDb internet sitesinde sinema tarihinin en iyi 250 filmi listesinde 8.5 puan ile 42. sırada bulunmaktadır.



II. Dünya Savaşı yıllarında 3 oğlunun birden ölüm haberini alan anne, 4. oğlunun yaşadığını duymak ister.Artık tüm Amerikan ordusunun hedefi annenin son oğlu olan James Ryan'ı ne pahasına olursa olsun kurtarmaktır.Normandiya çıkarmasının yapıldığı gün, sekiz kişilik bir asker birliği farklı bir göreve, Ryan’ı kurtarma görevine atanır. Ancak yüzbaşı John Miller tarafından yönetilen bu birim, can pazarının yaşandığı bu zorlu ortamda hakikatli bir yaşam mücadelesine atılacak; tek bir adamı kurtarmak için sekiz kişinin hayatının tehlikeye atılmasının meşruluğunu sorgulayacaktır.Sitemizden 1080p ve 720p seçenkleriyle Er Ryan'ı Kurtarmak izleyebilirsiniz. Sitemizdeki tüm Er Ryan'ı Kurtarmak izleyicilerine iyi seyirler dileriz.Er Ryan’ı Kurtarmak İzle Türkçe Dublaj 720p İzle filmi 1998 yılında yayına girmiş ve bir çok film sever tarafından beğeni ile izlenmiştir.Film 720p Kalitesinde updatefilm.gen.tr adresinde 720p film izle olarak yayınlanmıtır. Orjinal İsmi olan film Dünya sinema severleri tarafından İMDB puanı 8.5 olarak belirlenmiş ve kadrosunda Tom Hanks, Matt Damon, Vin Diesel, Paul Giamatti, Giovanni Ribisi, Barry Pepper, Jeremy Davies oyuncuları bulunmaktadır. Yönetmen koltuğunda otururken filmin türü ise 1080p Filmler, Aksiyon Filmleri, Dram Filmleri, Editör Önerisi, En İyi 50 Film, İMDB 7.0+, Korku Filmleri, Macera Filmleri, Savaş Filmleri, Tarih Filmleri, Türkçe Dublaj Filmler, Yabancı Filmler şeklinde değerlendirilmiştir.updatefilm.gen.tr İyi seyirler.

Er Ryan’ı Kurtarmak İzle | 1080p – 720p Türkçe Dublaj Hd İzle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder